Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Populærkoncert

NOV
19

Populærkoncert


Tirsdag d. 19. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:45
200 kr.

Det er lykkedes os at engagere Anne Dorte Michelsen til at optræde ved årets julekoncert.

Temaet for koncerten er: Tænd et julelys i mørket

Igennem de sidste mange år har Anne Dorte Michelsen og hendes duo spillet deres smukke og intime jule- og vinterkoncerter for fulde huse i danske kirker. Især i vintertiden når mørket har lagt sig, og vi mødes og tænder lys, er hendes blide stemme og nænsomme fortolkninger en smuk og rørende oplevelse.

Anne Dorte og hendes musikere spiller med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale og siden afløse af intenst samspil, der hele tiden sætter ordet i centrum og folder salmer og sange ud, så man hører dem, som var det første gang.

Koncerterne frem mod jul rummer flere julesalmer og -sange samt vintersange med afsæt i Anne Dortes to meget succesfulde albummer med danske salmer og sange: ”Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”. Men selvfølgelig vil publikum også få glæde af en række af Anne Dorte Michelsens egne kendte sange. Hertil kommer enkelte nye salmer skrevet af Anne Dorte selv.

Koncerten bindes sammen af små historier fra Anne Dortes liv og rundes af med fællessang.

Billetterne koster 200 kr. og kan købes på dette lin: https://billetto.dk/e/julekonc... eller i kirken følgende mandage kl. 10 – 12, 28. oktober, 4. og 11. november.

Vi glæder os til at se dig til en dejlig og stemningsfuld koncert.