Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Snak og Musik - Gæst: Bryan Rice

MAJ
19

Snak og Musik - Gæst: Bryan Rice


Søndag d. 19. maj 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Gratis

MUSIK & SNAK - Gæst: Bryan Rice

Søndag d.19.maj kl.15, inviterer Skt. Jørgens Kirke, Næstved, indenfor til en ny omgang Snak & Musik.
Det er som altid med kirkens organist, Martin Valsted, som vært, pianist og interviewer. Med som gæst er denne gang sanger Bryan Rice.

Bryan har været et kendt ansigt på den danske musikscene i mange år, og fik sit helt store gennembrud i 2005 med singlen No Promises. Nummeret opnåede stor succes, bl.a. som en del af soundtracket til den danske film Nynne, og sangen blev i 2005 den mest spillede sang i Danmark. Bryans popularitet blev understreget af en massiv koncertrække efter sit gennembrud, på landets største festivaller og spillesteder.

Bryan har efterfølgende også turneret i udlandet, og ligeledes udgivet musik som har klaret sig godt i bl.a. USA, Sydafrika og Storbritanien.

Bryan Rice har flere gange deltaget i Dansk Melodi Grand Prix. I 2009 og i 2013 var det som sangskriver, og i 2010 var det også som solist. Som solist opnåede han en flot 2.plads med sangen Breathing.

Ved koncerten vil Bryan Rice og Martin Valsted sammen spille en række af Bryans mest kendte sange, og imellem numrene vil de to musikere snakke om musikken, livet, karriere m.m.

En anderledes og intim koncertoplevelse er i vente. 
Gratis entré."