Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert - Jakob Sveistrup

FEB
25

Koncert - Jakob Sveistrup


Tirsdag d. 25. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:15

Tirsdag d.25.februar kl.19 har vi koncert i Skt. Jørgens Kirke med sangeren Jakob Sveistrup. Jakob Sveistrup er af flere anmeldere blevet kaldt én af Danmarks bedste mandlige sangere. Hans røst, teknik og indlevelse gør, at han når ud i de fjerneste kroge af salen og rører publikum både med sin musik, stemme og store sangkatalog.

Sammen med guitarist Dennis Flacheberg giver Jakob Sveistrup nu en kirkekoncert, hvor publikum vil opleve dette på egen krop.

Hvorfor netop kirken? Jo, Jakob er begejstret for den naturlige akustik, der findes i de danske kirker og nyder at optræde her, hvor arkitektur blive sanseligt formidlende. Det er, for ham selv, en fantastisk oplevelse hver gang og derfor er det også givet at publikum vil føle lige sådan.

Repertoiret vil primært indeholde sange fra eget katalog. Teksterne er skrevet ud fra de erfaringer og oplevelser i livet, der har været med til at forme Jakob og hans musik og han vil dele ud af disse både på godt og ondt. Men der vil også være plads til sjælfulde indslag fra den danske såvel som den internationale sangskat.
Fri entré.