Skt. Jørgens Kirke
kirken midt i livet
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert - Thomas Hass & Thomas Agergaard

SEP
17

Koncert - Thomas Hass & Thomas Agergaard


Dato Torsdag d. 17. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:15
Sted Skt. Jørgens Kirke, Parkvej 101, 4700 Næstved
Pris
Gratis

Med projektet genoptager Thomas Agergaard og Thomas Hass deres samarbejde. De danske saxofonister og komponister er i en tilstand af konstant kreativ transformation, og begge har for nylig for at kunne komme videre haft et retrospektivt syn på deres produktioner. De kalder det ”Tilbage til fremtiden”.

Deres nye fælles EP VOLUME ONE er en god manifestation af det. Musikken rummer inspiration fra Ellington, Monk og Ornette Coleman - en blanding af jazz, blues, afrikanske klange såsom fløjte og kalimba både med optimistisk og groovy drive tilsat en nordisk eftertænksomhed.

Bassen spilles med octaver og har i den forstand to stemmer, og med de to trommesæt

Thomas Agergaard, der iøvrigt er bosat i udkanten af Næstved, har komponeret de to første singleudspil YOU og NIGHT DRIVE WITH ORNETTE og de sidste to på EP’en LICENSE TO LOVE og SPOOKY MOMENTS er komponeret af Thomas Hass. I saxofonisternes smeltedigel af lyd, finder du hos begge amerikanske påvirkninger fra Coltrane, Shorter og Rollins og ikke at forglemme de tidligere Københavner jazz-expats Ben Webster og Stan Getz. Det er første gang man kan høre ensemblet live.

Øvrige medvirkende: 

Jesper Thorn - Bas 

Lisbeth Diers - Drums

Fri entré