Skt. Jørgens Kirke
kirken midt i livet

Koncert med Martin Valsted

OKT
07

Koncert med Martin Valsted


Dato Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Skt. Jørgens Kirke, Parkvej 101, 4700 Næstved
Pris
Gratis

Martin er i efterået på turné med sin egen musik, og spiller solo-klaverkoncerter rundt om i landet, og altså denne aften i Skt. Jørgens.

Musikken er instrumental klavermusik, som primært er Martins egne kompositioner, suppleret med et par fortolkninger af nogle af vores smukke salmer samt et nummer eller to fra nogle af Martins egne klaverhelte. 

Inspirationen er hentet fra alle de forskellige sammenhænge som Martin har spillet i, og musikken befinder sig derfor i et pop/jazzet/klassisk/meditativt univers. Undervejs binder Martin musikken sammen med sine fortællinger om musikken og nogle af de ting der har inspireret til musikken.

Martin Valsted er udover at være organist hos os også pianist og komponist. I løbet af det sidste års tid har Martin været i studiet, hvor han har indspillet sin egne kompositioner, og i efteråret vil numre fra det kommende album med disse numre blive udgivet.

Musikken er indspillet hos guitaristen Poul Halberg, som også medvirker som gæstemusiker på nogle af indspilningerne. 

Martin har spillet med en lang række kunstnere i den danske pop/jazz/folk-verden, som bl.a. andre: Maria Montell, Tamra Rosanes, Bryan Rice, Troels Lyby, Charlotte Fich, Chris Minh Doky m.fl., og denne forskellighed i samarbejder afspejler sig i musikken.

Der er fri entré ved koncerten.