Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Skt. Jørgens Kirke
kirken midt i livet
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Thomas Hass Duo

Dato
Søndag d. 19. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Skt. Jørgens Kirke, Parkvej 101, 4700 Næstved

Duoen med koncertpianist Maria Teresa Assing og jazzsaxofonist Thomas Hass er et spændende møde mellem to forskellige musikalske traditioner.

Hver især repræsenterer de noget af det ypperste Danmark kan tilbyde på deres instrumenter og står begge stærkt i deres respektive traditioner.

Sammen har de i 2020 komponeret musikken til koncertteater-forestillingen “Danmarksbilleder med Hr. Jazz og Frk. Klassisk” som udkommer i første halvdel af 2021. Et projekt der modtog støtte fra bl.a. Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, AP Møller Fonden m.fl.

Duoen vil hver især spille en lille soloafdeling, sammen opføre uddrag fra Danmarksbilleder og skabe improviseret musik i øjeblikket.

For Marias vedkommende kan det være med værker af Bach, Schubert og Chopin, og Thomas vil improvisere med udgangspunkt i kompositioner af Bach, Grieg, Elliington og Monk.

Duoen ønsker at forene det genkendelige med det uventede og overraskende og på den måde holde lytteren fanget som tilskuer til den åbne proces, der sker for øjnene og ørene af dem.

Fri entré.